Tester heftelade

Fkk varsel om en del bokbinderutstyr til salgs på finn, og klarte ikke motstå fristelsen.

Så nå er jeg blant annet eier av en «heftelade», som brukes til å stramme opp tråder eller bånd, som man så syr fast sidene i boka i. Jeg har bestilt ordentlige bånd, men det tar litt tid før de kommer i posten, og jeg hadde ikke lyst til å vente.

Det første problemet jeg opplevde var at krokene sannsynligvis er ment for å feste tråder i, og ikke bånd. Prøvde å bruke tre nøkkelringer, for å få båndene til å vende fremover. Dette funka ok, men det hadde vært enda bedre å finne noe som holder båndene helt flatt. Får pønske litt mer på det til neste gang.

Jeg manglet også det en av bøkene som kom med i finn-kjøpet mitt kaller «keys», til å feste båndene nederst. Jeg improviserte med noen gipsplugger og en knute på båndet, men det hadde vært veldig fint å finne på en løsning som holder båndet flatt her også. Men for en test så fungerte det greit.

Etter det så fulgte jeg bare instruksjonene i boka for hvordan jeg skulle sy, mens jeg dobbeltsjekket med youtube for et par ting jeg ikke forstod. Tror det gikk bra! Båndene glir frem og tilbake, og får akkurat plass til å ligge helt flatt under trådene, som beskrevet.

Da tenker jeg at jeg gir meg her, og gjør ikke noe mer med akkurat dette prosjektet. Vil ikke bruke mer materialer enn nødvendig på et testprosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.